Ingredients
- 2 pieces of Boneless & Skinless fish
- Salt, pepper, and bread crumb
- 1 egg and 1/4 pint of milk
How to make
Sprinkle Salt & pepper on raw fish fillets. Let it marinate. To make the batter, beat 1 egg and pour milk on the scrambled egg. Prepare bread crumb on a seperate plate then take a fish fillet and soak both sides in the batter. Repeat this step twice . Deep fry.วิธีทำ
เกลือ,พริกไทยรวมกัน โรยบนปลา 2 ด้านพักไว้ เตรียมจานไข่ตีแตกผสมนมและเตรียมจานเกล็ดขนมปังไว้ นำชิ้นปลาชุบจานไข่&นมและยกให้สะเด็ดลงชุบเกล็ดขนมปังทั่วชิ้น กลับมาชุบอีกครั้งจึงลงทอดในน้ำมันน้ำมันควรร้อนจัดใส่ปลา(สุกง่าย)ลงทอด กลับครั้งเดียวให้เหลืองกรอบ
No comments:
Post a Comment