Wednesday, September 5, 2012

Tempura fish (swai fillets)

Ingredients

  1. 2 pieces of Boneless & Skinless fish
  2. Salt, pepper, and bread crumb
  3. 1 egg and 1/4 pint of milk                                              

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

How to make

      Sprinkle Salt & pepper on raw fish fillets. Let it marinate. To make the batter,  beat 1 egg and pour milk on the scrambled egg. Prepare bread crumb on a seperate plate then take a fish fillet and soak both sides in the batter. Repeat this step twice . Deep fry.

วิธีทำ

      เกลือ,พริกไทยรวมกัน โรยบนปลา 2 ด้านพักไว้ เตรียมจานไข่ตีแตกผสมนมและเตรียมจานเกล็ดขนมปังไว้ นำชิ้นปลาชุบจานไข่&นมและยกให้สะเด็ดลงชุบเกล็ดขนมปังทั่วชิ้น กลับมาชุบอีกครั้งจึงลงทอดในน้ำมัน
      น้ำมันควรร้อนจัดใส่ปลา(สุกง่าย)ลงทอด กลับครั้งเดียวให้เหลืองกรอบ

No comments:

Post a Comment